ر

  • رادی.محسن استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رضاخان.مرجان تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • رضوی.راضیه بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • روزبه نصیرائی.لیلا بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ریحانی پول.سهیل مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]