رادی.محسن
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
رضوی.راضیه
بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
روزبه نصیرائی.لیلا
بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
روزبه نصیرایی.لیلا
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ریحانی پول.سهیل
مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]