ر

  • رادی.محسن فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • رحمن.علیرضا افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رحمن.علیرضا اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رستم میری.لیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • رضوی.سید محمد علی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • روزبه نصیرائی.لیلا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • روفه گری نژاد.لیلا تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]