د

  • دهقان تنها.راحله بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • دیدار.زهره بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • دیدار.زهره ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • دیواندری.نسیم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]