ه

  • هاشمی دولابی.فاطمه سادات تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • هفت برادران اصفهانی.مریم بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]