مرادی.بینا
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مرتضوی.سید علی
پیشگویی فعالیت رادیکالگیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصارههای هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مرتضوی.سید علی
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
معتمدزادگان.علی
تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ملک یار.معصومه
ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
منیرنژاد.سپیده
مقایسه برخی ویژگیهای بیولوژیک عسلهای تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهوارهای جهت پایش گونههای گون و آویشن
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
موسوی مورد غفاری.سید مهران
ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهدوی.بهنام
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
میرچولی برازق.عبدالرضا
بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]