م

  • مرادی.بینا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مرتضوی.سید علی پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مرتضوی.سید علی ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • معتمدزادگان.علی تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ملک یار.معصومه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • منیرنژاد.سپیده مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • موسوی مورد غفاری.سید مهران ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مهدوی.بهنام مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • میرچولی برازق.عبدالرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • میرزایی.فرهاد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]