متینی.سارا
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مختاریان.محسن
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مرتضوی.سید علی
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مرتضوی.سیدعلی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
موجرلو.زهره
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مهدوی.سامان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
میرزایی.فائزه
ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]