م

  • مالکی.محمد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مجیدی.اعظم طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • محبوبی.هاجر بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محبی.محبت استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محمدی آراسته.حسن بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • محمدی روزبهانی.مریم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • محمودی.ماندانا قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مختاریان.محسن تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مختاریان.محسن تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرادی نژاد.فرید تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرادی.مهسا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مرادی.یزدان بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مرتضوی.سید علی مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مشعشعی.سید علی بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مصطفی زاده.بهنام بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • منافی دیزج یکان.مهناز بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی نژاد.سید خدارحم بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی.سید ابوالفضل سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مهرشاد.محمد سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • میرچولی برازق.عبدالرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]