مالکی.محمد
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مجیدی.اعظم
طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
محبوبی.هاجر
بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محبی.محبت
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محمدی آراسته.حسن
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
محمدی روزبهانی.مریم
بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
محمودی.ماندانا
قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مرادی نژاد.فرید
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مرادی.مهسا
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مرادی.یزدان
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مرتضوی.سید علی
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مشعشعی.سید علی
بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مصطفی زاده.بهنام
بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مطلبی.عباسعلی
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
منافی دیزج یکان.مهناز
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی نژاد.سید خدارحم
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی.سید ابوالفضل
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مهربان سنگ آتش.معصومه
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مهرشاد.محمد
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
میرچولی برازق.عبدالرضا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]