خ

  • خانی.مجید بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خراسانیان.فوژان تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خمیری.مرتضی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • خوشخو.ژاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]