ح

  • حامدی.جواد جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حزباوی.عیسی مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حسنی.مریم تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسینی قابوس.سید حسین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حسینی.طیبه السادات بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حصاری.جواد بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حقایق.غلامحسین بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حقیقت.ستاره جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]