ح

  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حسن پور.یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حسینی قابوس.سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حسینی.فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حصاری.جواد تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]