حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حسن پور.یگانه
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حسینی قابوس.سید حسین
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حسینی.فرشته
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حصاری.جواد
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حکیم زاده.وحید
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]