استیری.سید حسین
سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
اشرفی یورقانلو.رقیه
بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
اصغری پور.سحر
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
اطهری.مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
افتخارالدین.ملیکا
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
اکبرپناه بیلندی.فرزانه
استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
اکبری.احسان
بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
الهامی راد.امیرحسین
مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
انصاری.سارا
استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
انصاری.سارا
غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]