گلی موحد.غلامعلی
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
گلی.محمد
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
گنجلو.علی
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]