کریمی.مهدی
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
کوشکی.نفیسه
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
کوهی.شکوفه
بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]