ک

  • کاراژیان.حجت بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاشانی نژاد.مرتضی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • کاوه.شیما غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کرمی رباطی.فائزه بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کریمی.روح اله ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • کریمی.مهدی تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کزازی منصور.علی بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کیانی.حسین تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]