کاراژیان.حجت
بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
کاشانی نژاد.مرتضی
اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
کاوه.شیما
غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
کرمی رباطی.فائزه
بررسی تأثیر نوع دستگاه نمگیر(طبقهای وکالسکهای) روی ویژگیهای کیفی پسته رقم کلهقوچی طی دورۀانبارمانی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
کریمی.روح اله
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
کریمی.مهدی
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
کزازی منصور.علی
بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
کیانی.حسین
تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]