آ

  • آریایی.پیمان استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • آریایی.پیمان تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آزادفر.الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • آصفی.نارملا مقایسه اثر‌خشک‌کردن همرفت و تحت خلاء‌ بر‌ برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اختهی فرموله‌شده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آصفی.نارملا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • آقاجانی.عبدالرضا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]