ش

  • شاکر اردکانی.احمد بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • شاکریان.امیر بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شاهی.زهرا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.اکرم بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.مهدی تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شعایی.سونا بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شعبانپور.بهاره اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • شفافی زنوزیان.مسعود ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شکری تومتری.سارا تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شهدادی.فاطمه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شهیدی.مصطفی بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شیخ السلامی.زهرا تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شیرمحمدی.مجید تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]