خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خاقانی.رقیه مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • خمیری.مرتضی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خندقی.جلیل کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]