کاوه.شیما
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
کرمی.بابک
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کلباسی اشتری.احمد
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
کوشکی.وحید
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]