ک

  • کاوه.شیما بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • کرمی.بابک بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کلباسی اشتری.احمد مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کوشکی.وحید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]