ک

  • کارگزاری.مینا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • کارنما.پیوند جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • کاشانی نژاد.مهدی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • کدیورزاده.گلاره بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • کوهی کمالی.سارا اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]