کارگزاری.مینا
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
کارنما.پیوند
جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
کاشانی نژاد.مهدی
اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
کدیورزاده.گلاره
بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
کوهی کمالی.سارا
اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]