ناطق.لیلا
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نجاتیان.محمد
خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
نشاسته گیر.محمدحسین
تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
نصر.شقایق
جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
نکته سنج اول.مهسا
ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
نوری.لیلا
بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]