ن

  • ناطق.لیلا بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • نجاتیان.محمد خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نشاسته گیر.محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • نصر.شقایق جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نکته سنج اول.مهسا ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]