حبیبی نجفی.محمد باقر
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حجازی.پریسا
بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حجازی.پریسا
بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
حداد خداپرست.محمد حسن
تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حسنی تبار.مهشید
بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حسین زاده.محمد جواد
شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حسینی قابوس.سید حسین
بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حسینی قابوس.سید حسین
امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حسینی.اشرف السادات
بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حکیم زاده.وحید
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]