سرابندی.خشایار
اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
سرباز.نجمه
ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
سرداریان.علی
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]