ح

  • حبیبی.نادر خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حسنعلی زاده.پایا اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حسنی عطار.مهنازالسادات اثر ماکروجلبک‌های کالرپا سرتولاریودس (Caulerpa sertulariodes) و گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracillaria corticata) بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی، ماندگاری و حسی نمونه‌های کیک روغنی [ دوره17, شماره 3 - پاییز سال 1404]
  • حسنی.بهرام بهينه سازي ريزپوشاني ترکيبات پلي فنولي ضايعات غوره (Vitis viniferia) با مالتودکسترین و صمغ دانه ریحان [ دوره17, شماره 3 - پاییز سال 1404]
  • حسینی.غزال السادات تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حیاتی.هاجر تاثیرانواع افزودنی ها بر شاخص های حسی ماریناد سرد تولید شده از کفشک تیز دندان (Psettodes erumei) و زمین کن دم نواری (Platycephalus indicus) در طول زمان ماندگاری در۴ درجه سلسیوس [ دوره17, شماره 3 - پاییز سال 1404]