کارگذار.الهه
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
کاوه.شیما
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کردجزی.معظمه
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
کرمی.اصغر
بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کفیلی.تیوا
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کیان پور.سامان
تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]