ک

  • کارگذار.الهه بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • کاوه.شیما مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • کردجزی.معظمه اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • کرمی.اصغر بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • کفیلی.تیوا تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • کیان پور.سامان تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]