آ

  • آذرپژوه.الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • آرمین.محمد بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • آریان فر.اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • آریان فر.اکرم اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • آریان فر.اکرم تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • آقاجانی.عبدالرضا ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]