فهرس المقالات ابراهیم رحیمی المقاله 1 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در شیر نشخوارکنندگان به روش مولکولی 20.1001.1.22518851.1398.15.2.10.9 10.30495/jvm.2020.676317 مهتاب علیپور ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 15 , زمستان 1398 المقاله 2 - جداسازی و تعیین حساسیت ضد میکروبی آرکوباکتر در شیر خام و فراورده های آن به روش کشت و PCR در استان اصفهان 10.30495/jvm.2023.1985617.1244 اباذر لامعی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حسن ممتاز میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 46 , السنة 19 , بهار-تابستان 1402 المقاله 3 - بررسی وجود افلاتوکسین B1 در غذای خشک سگ و گربه عرضهشده در استان اصفهان به روش الایزا 20.1001.1.22518851.1401.18.2.8.8 10.30495/jvm.2023.1966132.1221 پیمان کیهانی پرتو رییسی ابراهیم رحیمی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 18 , زمستان 1401 المقاله 4 - بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های یوروپاتوژنیک اشریشیا کلی تولید کننده و غیر تولید کننده بیوفیلم جدا شده از بیماران دیابتی در شهرستان شهرکرد حسین خدابنده شهرکی الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی فصلنامه بیولوژی کاربردی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1396 المقاله 5 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان محمد رضا جنتی ابراهیم رحیمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , پاییز 1403 المقاله 6 - بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران 10.30495/qafj.2023.1978284.1056 سید عرفان حسینی نسب ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1402 المقاله 7 - ارزیابی فلزات سنگین در گوشت مرغ، بلدرچین و بوقلمون عرضهشده در شهرستان تهران 10.30495/qafj.2023.1999142.1094 مهدی جعفری ابراهیم رحیمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , تابستان 1403 المقاله 8 - تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران 10.30495/jfh.2023.1979994.1392 ابراهیم رحیمی محمدامین حیدرزادی نجمه واحد دهکردی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1401 المقاله 9 - شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمعآوری شیر گاوهای بومی استان گیلان بهروش Nested-PCR 10.30495/jfh.2019.668698 اکرم نوروز حقی نوبیجاری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 10 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395 10.30495/jfh.2019.545849 بهاره هندیجانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرحمند صالح زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 11 - ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان آزاده مرادی فارسانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی حسن ممتاز بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1397 المقاله 12 - بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2019.667054 زهرا شاکری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 13 - مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR 10.30495/jfh.2020.583591.1206 مهتاب علیپور عمروآبادی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 14 - بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها 10.30495/jfh.2023.1992348.1413 سید عرفان حسینی نسب نجمه واحد دهکردی ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402 المقاله 15 - تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان 10.30495/jfh.2023.1972872.1382 محمد نری میسا ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 16 - بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری 10.30495/jfh.2023.1993402.1415 اکبر انصاریان بارزی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی زهرا اسفندیاری بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402 المقاله 17 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی 10.30495/jfh.2023.1975512.1387 دانیال عباسی طادی ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401 المقاله 18 - بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو 10.30495/jfh.2023.1992033.1412 فریده قادری امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی مهدی جعفری بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402 المقاله 19 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2023.1990530.1409 مریم سادات امامی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 20 - بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها 10.71876/jhf.2024.3081416 نجمه واحد دهکردی ابراهیم رحیمی نوشا ضیاء بهداشت مواد غذایی , العدد 52 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 21 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402 10.71876/jfh.2024.3111427 پریسا ریاحی دهکردی ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 53 , السنة 14 , بهار 1403 المقاله 22 - تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA هاجر مداحی فاطمه رستمی ابراهیم رحیمی فرهاد صفر پور دهکردی محمد جلالی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392 المقاله 23 - میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان ابراهیم رحیمی امیر شاکریان محسن جعفریان محمد کجبافی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1391 المقاله 24 - میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی امیر شاکریان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1394 المقاله 25 - بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان مهدی رئیسی الهه کاظمی خیرآبادی اسماء بهزاد نیا بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390 المقاله 26 - مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری فروغ تاج بخش ابراهیم رحیمی الهه تاج بخش بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1393 المقاله 27 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان ابراهیم رحیمی امیر شاکریان گلنوش رئیسی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 28 - تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی زهرا فرج زاده ابراهیم رحیمی محمد حجت الاسلامی هومن مولوی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391 المقاله 29 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی زهرا نیلچیان سید هادی رضوی ابراهیم رحیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391 المقاله 30 - مطالعه باقیمانده کلرامفنیکل در گوشت طیور به روش الایزا در اصفهان ابراهیم رحیمی محسن جعفریان آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 7 , السنة 2 , پاییز 1387 المقاله 31 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 32 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8 10.30495/jfst.2021.1917624.1690 زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 33 - جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران ابراهیم رحیمی عباس دوستی ساناز دهقانژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395 المقاله 34 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی 10.30495/jfm.2023.1974180.1798 قاسم قربانی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1402 المقاله 35 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی ابراهیم رحیمی محمد جواد جهانمرد سهراب صفری مهسا انصاری زینب نرکی باغبادرانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395 المقاله 36 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1396 المقاله 37 - ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور احمد زین الدینی مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1394 المقاله 38 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 39 - بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا حاجیه قاسمیان صفایی نسرین میرزائی احمد رضا بهرامی بیان سعیدی ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397 المقاله 40 - بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ امین ایران نژاد ابراهیم رحیمی مجید غلامی آهنگران میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1394 المقاله 41 - شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان مهدی مرادی سرمیدانی محسن فرد عمادی ابراهیم رحیمی عبدالکریم زمانی مقدم میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 42 - مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک محمدرضا شهیری مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 43 - ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد حامد کریمیان الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 44 - بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش ساناز علیزاده حسن ممتاز ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 45 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 46 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرهاد صفرپور دهکردی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1399 المقاله 47 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 10.30495/jfm.2021.683628 رضا موسوی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400 المقاله 48 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان 10.30495/jfm.2022.683636 نهال سلیمی محمد احمدی ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401 المقاله 49 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن 10.30495/jfm.2022.1955955.1772 سید مجید هاشمی ابراهیم رحیمی سید امیرعلی انوار حامد اهری مریم عطایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401 المقاله 50 - فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد 10.30495/jfm.2022.1971880.1795 رسول پژوهش الهه تاج بخش حسن ممتاز ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402 المقاله 51 - بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هستههای انگور واریتههای ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژنهای بیماریزا جدا شده از طیور 10.30495/jfm.2023.1991519.1826 سید احمد نوربخش ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1402 المقاله 52 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1393 المقاله 53 - شناسایی و آنالیز ژن های بیماری زای یرسینیا انتروکولیتیکا جداسازی شده از شیر گوسفند و بز در شهرکرد سید محمد علوی ابراهیم رحیمی الهه تاجبخش دنیای میکروب ها , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1396 المقاله 54 - مطالعه شیوع فصلی کوکسیلا بورنتی در شیر گاو به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز آشیانه ای در استان اصفهان ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی عباس دوستی دنیای میکروب ها , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1389 المقاله 55 - فراوانی گونه های لیستریا در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی عرضه شده در شهرکرد و شیراز ابراهیم رحیمی اسماء بهزاد نیا امیر شاکریان حسن ممتاز دنیای میکروب ها , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1388 المقاله 56 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1403 المقاله 57 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران ابراهیم رحیمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 13 , السنة 3 , بهار 1403