فهرس المقالات محمدامین حیدرزادی المقاله 1 - شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها 20.1001.1.27833410.1401.2.3.1.0 10.30495/qafj.2023.1976591.1050 ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی محمدامین حیدرزادی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 2 - تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران 10.30495/jfh.2023.1979994.1392 ابراهیم رحیمی محمدامین حیدرزادی نجمه واحد دهکردی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1401 المقاله 3 - بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها 10.30495/jfh.2021.1938582.1323 محمدامین حیدرزادی محمد رهنما مجید علیپوراسکندانی داریوش سعادتی علی افشاری مقدم بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 4 - مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس 10.30495/jfh.2022.1944454.1332 سارا پیشادست محمد رهنما مجید علیپور اسکندانی داریوش سعادتی افسانه نوری جنگی محمدامین حیدرزادی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 5 - شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران 10.30495/jfh.2024.1993294.1414 محمدامین حیدرزادی نادیا ایازی نجمه واحد دهکردی محسن کرمی سیدهخدیجه احمدی سیدعرفان حسینینسب بهداشت مواد غذایی , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402