فهرس المقالات منوچهر مومنی شهرکی المقاله 1 - بررسی آلودگی مواد غذایی نیمه آماده و فست فودها نسبت به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در استان چهارمحال و بختیاری منوچهر مومنی شهرکی فاطمه شیرازی باصری یاس محمدی حسین خدابنده شهرکی رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , العدد 2 , السنة 1 , پاییز 1402 المقاله 2 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم فروغ تاج بخش الهه تاج بخش منوچهر مومنی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1394 المقاله 3 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 4 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرهاد صفرپور دهکردی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1399 المقاله 5 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین 10.30495/jfm.2021.1945430.1746 منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400 المقاله 6 - شیوع، الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی ژنهای کد کننده انتروتوکسین در ایزولههای MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف 10.30495/jfm.2023.1989912.1824 منوچهر مومنی شهرکی سید سیاوش ساعی دهکردی زهرا همتی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1402 المقاله 7 - بررسی خصوصیات مولکولی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده¬ بیوفیلم جداشده از گوشت و فراورده های گوشتی کبری عباسی منوچهر مومنی شهرکی رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1403