فهرس المقالات نوید مزروعی آرانی المقاله 1 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 2 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1 10.30495/jfst.2021.1878968.1576 الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 3 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی حسین هوشیار ذاکر عباس زاده رضا شرافتی چالشتری محسن اربابی غلامعباس موسوی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395 المقاله 4 - بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا رضا شرافتی چالشتری محسن تقی زاده صفورا میری زهره اسدی محدثه عبدی پور وحیده شیری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1394 المقاله 5 - بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 رضا شرافتی چالشتری نوید مزروعی آرانی الهه علیزاده علیرضا اعتمادی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1399 المقاله 6 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی 10.30495/jfm.2021.1919469.1693 محبوبه ربانی فرد جواد طباطبائیان نیم آورد رضا شرافتی چالشتری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400 المقاله 7 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین 10.30495/jfm.2021.1945430.1746 منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400 المقاله 8 - بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب 10.30495/jfm.2022.1959877.1775 زینب رحمانی فاطمه محمدی رضا شرافتی چالشتری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402 المقاله 9 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپایی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1393 المقاله 10 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپائی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1393 المقاله 11 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 نوید مزروعی آرانی رضا شرافتی چالشتری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1393