• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • نوید مزروعی آرانی

    فهرست مقالات نوید مزروعی آرانی


  • مقاله

    1 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
    20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8
    10.30495/jfst.2021.680666
    سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400

  • مقاله

    2 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
    20.1001.1.24234966.1401.14.2.8.1
    10.30495/jfst.2021.1878968.1576
    الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401

  • مقاله

    3 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
    حسین هوشیار ذاکر عباس زاده رضا شرافتی چالشتری محسن اربابی غلامعباس موسوی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 3 , پاییز 1395

  • مقاله

    4 - بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
    رضا شرافتی چالشتری محسن تقی زاده صفورا میری زهره اسدی محدثه عبدی پور وحیده شیری
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1394

  • مقاله

    5 - بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
    رضا شرافتی چالشتری نوید مزروعی آرانی الهه علیزاده علیرضا اعتمادی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399

  • مقاله

    6 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
    10.30495/jfm.2021.1919469.1693
    محبوبه ربانی فرد جواد طباطبائیان نیم آورد رضا شرافتی چالشتری
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1400

  • مقاله

    7 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
    10.30495/jfm.2021.1945430.1746
    منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1400

  • مقاله

    8 - بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب
    10.30495/jfm.2022.1959877.1775
    زینب رحمانی فاطمه محمدی رضا شرافتی چالشتری
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402

  • مقاله

    9 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
    رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپایی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1393

  • مقاله

    10 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
    رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپائی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1393

  • مقاله

    11 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
    نوید مزروعی آرانی رضا شرافتی چالشتری
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1393

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود