فهرست مقالات فاطمه محمدی


  • مقاله

    1 - بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402
    فناوری پلاسمای سرد یکی از روش های نوین غیرحرارتی جهت میکروب زدایی در انواع مواد غذایی به واسطه ایجاد محیطی فعال و ذرات و فوتون های پُرانرژی است. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا در محیط کشت و گلاب بود. در این مطالع چکیده کامل
    فناوری پلاسمای سرد یکی از روش های نوین غیرحرارتی جهت میکروب زدایی در انواع مواد غذایی به واسطه ایجاد محیطی فعال و ذرات و فوتون های پُرانرژی است. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا در محیط کشت و گلاب بود. در این مطالعه تجربی، باکتری سودوموناس آئروژینوزا تحت تاثیر پلاسما با فرکانس ۱۵ کیلوهرتز و در زمان های ۱۰، ۳۰، ۵۰ و ۷۰ ثانیه قرار گرفت. همچنین اثر پلاسما بر گلاب تلقیح شده با باکتری مذکور در غلظت CFU/mL ۱۰۵ در زمان نگهداری هفت روز در دمای محیطی بررسی شد. نتایج نشان داد که بیشترین قطر هاله عدم رشد باکتری در زمان ۷۰ ثانیه و برابر ۳۱ میلی متر بود. بعلاوه اثر مهارکنندگی پلاسما بر روی سودوموناس آئروژینوزا در گلاب در مدت زمان نگهداری مشهود بود. بنابراین استفاده از پلاسما به عنوان یک روش غیرحرارتی و کاهنده میکروبی در صنعت گلاب پیشنهاد می گردد. پرونده مقاله