• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • منوچهر مومنی شهرکی

    فهرست مقالات منوچهر مومنی شهرکی


  • مقاله

    1 - بررسی آلودگی مواد غذایی نیمه آماده و فست فودها نسبت به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در استان چهارمحال و بختیاری
    منوچهر مومنی شهرکی فاطمه شیرازی باصری یاس محمدی حسین خدابنده شهرکی
    رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , شماره 2 , سال 1 , پاییز 1402

  • مقاله

    2 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
    فروغ تاج بخش الهه تاج بخش منوچهر مومنی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1394

  • مقاله

    3 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
    منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 5 , پاییز 1397

  • مقاله

    4 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
    منوچهر مومنی شهرکی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرهاد صفرپور دهکردی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399

  • مقاله

    5 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
    10.30495/jfm.2021.1945430.1746
    منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1400

  • مقاله

    6 - شیوع، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین در ایزوله‌های MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف
    10.30495/jfm.2023.1989912.1824
    منوچهر مومنی شهرکی سید سیاوش ساعی دهکردی زهرا همتی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1402

  • مقاله

    7 - بررسی خصوصیات مولکولی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده¬ بیوفیلم جداشده از گوشت و فراورده های گوشتی
    کبری عباسی منوچهر مومنی شهرکی
    رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1403

  • مقاله

    8 - بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا
    زهرا متقی منوچهر مومنی شهرکی رضا سلطانی حسین خدابنده شهرکی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 3 , سال 11 , پاییز 1403

  • مقاله

    9 - بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد
    حسین خدابنده شهرکی الهه تاج بخش فهام خامسی پور حسن ممتاز منوچهر مومنی شهرکی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1403

  • مقاله

    10 - ارتباط بین تولید بیوفیلم و فاکتورهای حدت در سویه های یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
    نجمه مولوی منوچهر مومنی شهرکی حسین خدابنده شهرکی
    رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , شماره 3 , سال 2 , پاییز 1403

  • مقاله

    11 - جداسازی و تعیین تیپ‌بندی یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت مرغ
    منوچهر مومنی شهرکی
    رهیافت های نوین در علوم سلولی و مولکولی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1404

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود