فهرست مقالات مهسا انصاری مقاله 1 - ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها مهدی رئیسی مهسا انصاری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394 مقاله 2 - انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران حسین مومنی مهدی رئیسی معصومه بشیری بشیری مریم برزگر دولت آبادی مهسا انصاری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1398 مقاله 3 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین 10.30495/jfm.2021.1945430.1746 منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1400 مقاله 4 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1393