فهرس المقالات مهسا انصاری المقاله 1 - بررسی انگل های ماهیان تالاب سولقان استان چهارمحال و بختیاری مهدی رئیسی فیروز فدائی فرد مهسا انصاری هادی تاجی زادگان سید رضا حسینی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 5 , تابستان 1388 المقاله 2 - بررسی آلودگی ماهیان تالاب چغاخور استان چهار محال و بختیاری با انگل Lernaea cyprinacea (Linnaeus 1758) مهدی رئیسی مهسا انصاری سعید یوسف پور فیروز فدائی فرد مهران مهدی پور میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 6 , زمستان 1389 المقاله 3 - ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها مهدی رئیسی مهسا انصاری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1394 المقاله 4 - انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران حسین مومنی مهدی رئیسی معصومه بشیری بشیری مریم برزگر دولت آبادی مهسا انصاری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1398 المقاله 5 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین 10.30495/jfm.2021.1945430.1746 منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400 المقاله 6 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393 المقاله 7 - بررسی برخی پارامترهای سرمی مولدین ماهی بنی در اوزان مختلف مژگان خدادادی مهسا انصاری رحیم پیغان غلامحسین محمدی مهدی رئیسی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1388 المقاله 8 - تعیین میزان سرب و کادمیم در گوشت چهار گونه از کپور ماهیان رودخانه بهشت آباد استان چهار محال و بختیاری و بررسی رابطه آن با سن و گونه ماهی مهدی رئیسی مهسا انصاری ابراهیم رحیمی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1388