فهرس المقالات مهدی سلطانی المقاله 1 - مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور نسرین چوبکار افشین آ خوند زاده بستی مهدی سلطانی عباسعلی ساری امیر محمد امامی راد منصوره قائنی لاله رومیانی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1390 المقاله 2 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان سیدپژمان حسینیشکرابی سیدابراهیم حسینی مهدی سلطانی ابولقاسم کمالی تورج ولینسب بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392 المقاله 3 - مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) علی طاهری میرقائد مهدی سلطانی زهرا محمودی سیدپژمان حسینی شکرابی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1395 المقاله 4 - بررسی اثر غلظتهای تحت کشنده سم دیازینون بر بافتهای گناد، مغز و قلب مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) مجید محمد نژاد شموشکی مهدی سلطانی عیسی شریف پور محمد رضا ایمانپور اکبر بهارلویی محمد اسماعیل نعیمی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 19 , السنة 5 , پاییز 1390 المقاله 5 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393 المقاله 6 - سنجش مقادیر کبالت، کروم، کادمیوم، نیکل و وانادیوم در صدف دسته چاقویی(Solen rosemaculatus) در سواحل بندرخمیر (خلیج فارس) لیدا سلیمی آریا اشجع اردلان مهدی سلطانی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1390 المقاله 7 - بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) بابک کرمی یزدان مرادی عباس مطلبی مهدی سلطانی سپیده حسینی سید ابراهیم حسینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1395