فهرس المقالات سید ابراهیم حسینی المقاله 1 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز 20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1 سمیرا نادری علیرضا رحمن ابراهیم حسینی دانش زیستی ایران , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1399 المقاله 2 - بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی شیرین حاجی باقر نائینی سید ابراهیم حسینی هما بهمدی علیرضا پژند بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1392 المقاله 3 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان سیدپژمان حسینیشکرابی سیدابراهیم حسینی مهدی سلطانی ابولقاسم کمالی تورج ولینسب بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392 المقاله 4 - بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد سید ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی فاطمه دلفان آذری بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1394 المقاله 5 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سید ابراهیم حسینی ساناز سیفی نوفرستی محمد رضا خانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 6 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان شبنم شادمان سید ابراهیم حسینی هادی ارشاد لنگرودی شاهرخ شعبانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1394