• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • علیرضا رحمن

    فهرس المقالات علیرضا رحمن


  • المقاله

    1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties
    https://handle.test.datacite.org/10.83078/fh.2024.846351
    Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman
    Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024

  • المقاله

    2 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
    10.30495/qafj.2023.1990400.1080
    ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 9 , السنة 3 , تابستان 1402

  • المقاله

    3 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
    20.1001.1.27833410.1401.2.3.6.5
    10.30495/qafj.2023.1973855.1049
    مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 7 , السنة 2 , زمستان 1401

  • المقاله

    4 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915867
    شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 11 , السنة 3 , زمستان 1402

  • المقاله

    5 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915869
    ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , پاییز 1403

  • المقاله

    6 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس
    10.30495/qafj.2023.1981293.1059
    زهره شیرمحمدی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 8 , السنة 2 , بهار 1402

  • المقاله

    7 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915886
    مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 11 , السنة 3 , زمستان 1402

  • المقاله

    8 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز
    20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1
    سمیرا نادری علیرضا رحمن ابراهیم حسینی
    دانش زیستی ایران , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1399

  • المقاله

    9 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
    الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397

  • المقاله

    10 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4
    10.30495/jfst.2019.543716
    تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398

  • المقاله

    11 - بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
    علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395

  • المقاله

    12 - بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
    علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1392

  • المقاله

    13 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0
    10.30495/jfst.2019.543962
    یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398

  • المقاله

    14 - Preparation and formulation of beneficial mayonnaise based on the antioxidant properties of green algae and Ganoderma lucidum and evaluation of its qualitative and physicochemical properties
    فاطمه حاجی شعبان علیرضا رحمن عبدالله قاسمی پیربلوطی
    journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 10 , بهار 2019

  • المقاله

    15 - بررسی تاثیر اسانس گیاه پنیرک بر ماندگاری ، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم
    10.71768/jftn.2025.1196545
    سارا فطرس فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 86 , السنة 22 , بهار 1404

  • المقاله

    16 - The Effect of Xanthan Gum-Based Edible Coating Incorporated with Ginger Essential Oil on the Physicochemical and Sensory Properties of Refrigerated Hamburger
    Helia Farajimehr Mohammadreza Khani Alireza Rahman
    Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 32 , السنة 15 , زمستان 2025

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول