فهرس المقالات علیرضا رحمن المقاله 1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024 المقاله 2 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس 10.30495/qafj.2023.1990400.1080 ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 10 , السنة 3 , تابستان 1402 المقاله 3 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب 20.1001.1.27833410.1401.2.3.6.5 10.30495/qafj.2023.1973855.1049 مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 4 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست 10.30495/qafj.2023.1986479.1074 شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1402 المقاله 5 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر 10.30495/qafj.2023.1993539.1086 ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , پاییز 1403 المقاله 6 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس 10.30495/qafj.2023.1981293.1059 زهره شیرمحمدی علیرضا رحمن کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1402 المقاله 7 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1402 المقاله 8 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز 20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1 سمیرا نادری علیرضا رحمن ابراهیم حسینی دانش زیستی ایران , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1399 المقاله 9 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 10 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای 20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4 10.30495/jfst.2019.543716 تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 11 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 12 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1392 المقاله 13 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0 10.30495/jfst.2019.543962 یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 14 - Preparation and formulation of beneficial mayonnaise based on the antioxidant properties of green algae and Ganoderma lucidum and evaluation of its qualitative and physicochemical properties فاطمه حاجی شعبان علیرضا رحمن عبدالله قاسمی پیربلوطی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 10 , بهار 2019