• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • علیرضا رحمن

    فهرست مقالات علیرضا رحمن


  • مقاله

    1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties
    https://handle.test.datacite.org/10.83078/fh.2024.846351
    Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman
    Food and Health , شماره 1 , سال 7 , بهار 2024

  • مقاله

    2 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
    10.30495/qafj.2023.1990400.1080
    ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 9 , سال 3 , تابستان 1402

  • مقاله

    3 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
    20.1001.1.27833410.1401.2.3.6.5
    10.30495/qafj.2023.1973855.1049
    مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 7 , سال 2 , زمستان 1401

  • مقاله

    4 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915867
    شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 11 , سال 3 , زمستان 1402

  • مقاله

    5 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915869
    ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403

  • مقاله

    6 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس
    10.30495/qafj.2023.1981293.1059
    زهره شیرمحمدی علیرضا رحمن
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 8 , سال 2 , بهار 1402

  • مقاله

    7 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915886
    مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 11 , سال 3 , زمستان 1402

  • مقاله

    8 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز
    20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1
    سمیرا نادری علیرضا رحمن ابراهیم حسینی
    دانش زیستی ایران , شماره 1 , سال 15 , بهار 1399

  • مقاله

    9 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
    الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397

  • مقاله

    10 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4
    10.30495/jfst.2019.543716
    تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    11 - بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
    علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395

  • مقاله

    12 - بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
    علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1392

  • مقاله

    13 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0
    10.30495/jfst.2019.543962
    یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    14 - Preparation and formulation of beneficial mayonnaise based on the antioxidant properties of green algae and Ganoderma lucidum and evaluation of its qualitative and physicochemical properties
    فاطمه حاجی شعبان علیرضا رحمن عبدالله قاسمی پیربلوطی
    journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 4 , سال 10 , بهار 2019

  • مقاله

    15 - بررسی تاثیر اسانس گیاه پنیرک بر ماندگاری ، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم
    10.71768/jftn.2025.1196545
    سارا فطرس فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 86 , سال 22 , بهار 1404

  • مقاله

    16 - The Effect of Xanthan Gum-Based Edible Coating Incorporated with Ginger Essential Oil on the Physicochemical and Sensory Properties of Refrigerated Hamburger
    Helia Farajimehr Mohammadreza Khani Alireza Rahman
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 32 , سال 15 , زمستان 2025

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود