فهرست مقالات نوژن نوربهشت مقاله 1 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395 مقاله 2 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1392 مقاله 3 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی فرشته حسنی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395