فهرس المقالات نوژن نوربهشت المقاله 1 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 2 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1392 المقاله 3 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی فرشته حسنی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395