فهرس المقالات سید ابراهیم حسینی المقاله 1 - سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگرممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR معصومه هاشمزادگان سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی منصور بیات بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1397 المقاله 2 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1393 المقاله 3 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 4 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1392 المقاله 5 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 6 - بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب سارا انصاری ابراهیم حسینی ندا مفتون آزاد عسگر فرحناکی غلامحسن اسدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 7 - اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال میترا دانشور قربانی سید پژمان حسینی شکرابی سید ابراهیم حسینی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1398 المقاله 8 - بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال ریحانه قشونی زاده سید ابراهیم حسینی پیمان مهستی شاهرخ شعبانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1394