فهرس المقالات غلامحسین اسدی المقاله 1 - بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس مطهره سادات امیری سید ابراهیم حسینی بابک خیام باشی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 2 - تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری رها رودشتیان شاهرخ شعبانی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 3 - بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب سارا انصاری ابراهیم حسینی ندا مفتون آزاد عسگر فرحناکی غلامحسن اسدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 4 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395