فهرس المقالات شاهرخ شعبانی المقاله 1 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 2 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 35 , السنة 9 , تابستان 1391 المقاله 3 - اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا مرضیه نوحی شاهرخ شعبانی فریبا زمانی هرگلانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 4 - تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری رها رودشتیان شاهرخ شعبانی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 5 - تعیین ارزش غذایی و عناصر معدنی در جلبک قرمز Hypnea flagelliformis در سواحل بندر عباس، خلیج فارس شیلا صفاییان کامبیز لاریجانی مریم طالب زاده شاهرخ شعبانی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1390