List of Articles شاهرخ شعبانی Article 1 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 36 , Year , Winter 2012 Article 2 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 3 - اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا M. Nouhi Sh. Shabani F. Zamani-Hargalani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 4 - تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری R. Roudashtian Sh. Shabani G.H. Asadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 5 - تعیین ارزش غذایی و عناصر معدنی در جلبک قرمز Hypnea flagelliformis در سواحل بندر عباس، خلیج فارس Sh. Safaeian K. Larijani M. Talebzadeh Sh. Shabani , Issue 5 , Year , Summer 2011