فهرست مقالات شاهرخ شعبانی مقاله 1 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 2 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 3 - اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا مرضیه نوحی شاهرخ شعبانی فریبا زمانی هرگلانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400 مقاله 4 - تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری رها رودشتیان شاهرخ شعبانی غلامحسن اسدی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 5 - تعیین ارزش غذایی و عناصر معدنی در جلبک قرمز Hypnea flagelliformis در سواحل بندر عباس، خلیج فارس شیلا صفاییان کامبیز لاریجانی مریم طالب زاده شاهرخ شعبانی پژوهش های علوم و فنون دریایی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1390