فهرس المقالات فریبا زمانی هرگلانی المقاله 1 - اندازه گیری و گونه شناسی عنصر سلنیم در برخی از گیاهان خوراکی و دارویی به سه روش استخراجی پرویز آبرومند آذر فریبا زمانی هرگلانی کامبیز لاریجانی زهرا طبیب زاده قمصری علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392 المقاله 2 - اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا مرضیه نوحی شاهرخ شعبانی فریبا زمانی هرگلانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 3 - سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن 10.30495/jftn.2022.19314 نسیم خوش لهجه کامبیز لاریجانی الهام پورنامداری فریبا زمانی هرگلانی حمید سعیدیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 4 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید فرشته نعمت الهی فریده طاهری کنجینی فریبا زمانی هرگلانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400