فهرس المقالات مزدک علیمی المقاله 1 - بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ زینب امیری رفتنی امیرمهدی اسماعیلی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ شیواالسادات قضایی مریم میزانی زهرا پیراوی ونک مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395