فهرس المقالات عباس گرامی المقاله 1 - بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده حامد فاطمیان شادی گیاه چی سید ابراهیم حسینی عباس گرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 38 , السنة 10 , بهار 1392 المقاله 2 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 3 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 4 - بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 37 , السنة 10 , زمستان 1391 المقاله 5 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری علوم غذایی و تغذیه , العدد 35 , السنة 9 , تابستان 1391