فهرست مقالات عباس گرامی مقاله 1 - بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده حامد فاطمیان شادی گیاه چی سید ابراهیم حسینی عباس گرامی علوم غذایی و تغذیه , شماره 38 , سال 10 , بهار 1392 مقاله 2 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 3 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی علوم غذایی و تغذیه , شماره 27 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 4 - بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391 مقاله 5 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391