فهرست مقالات بابک غیاثی طرزی مقاله 1 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 27 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 2 - استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس فاطمه بهرامیان بابک غیاثی طرزی سهیلا یغمایی علیرضا باهنر علوم غذایی و تغذیه , شماره 33 , سال 9 , زمستان 1390 مقاله 3 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 38 , سال 10 , بهار 1392 مقاله 4 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389 مقاله 5 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان علیرضا بصیری فاطمهالسادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391 مقاله 6 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 7 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده علوم غذایی و تغذیه , شماره 30 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 8 - بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب بابک غیاثی طرزی محمد علی خسروی زنجانی انوشه شریفان حسین باخدا نیما محمدی علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392